De oprichter

Ik ben Marco Vandenbroeck, Computerpartshop is ontstaan uit
de microbe waar ik van jongs af aan geboeid ben door alles wat met computers te
maken heeft. Sinds 2008 ben ik bezig met mijn professionele loopbaan als voornamelijk
computerhersteller. Met deze webshop vind ik het zelf belangrijk dat steeds de correcte
en kwalitatieve artikelen voor uw computer of randapparatuur aan de man gebracht worden.
Als zelfstandige in bijberoep ben ik gepassioneerd door Computers en IT en ik wil jou de beste producten aanbieden met een persoonlijke touch. Met Computer Part Shop streef ik ernaar om onze klanten een top ervaring te bieden, zowel online als offline.

Mijn Missie

Mijn missie is om hoogwaardige en kwalitatieve producten aan te bieden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, en daarom ben ik steeds in op zoek om ervoor te zorgen dat de producten kwalitatief zijn, alsook dat je bestelling met zorg wordt behandeld en binnen de week bij jou thuis wordt bezorgd.

Mijn Voorraad

Bij Computer Part Shop geloof ik in transparantie. Onze webshop fungeert als een platform waar ik zorgvuldig geselecteerde producten kan aanbieden, waarvan een deel op voorraad is in ons eigen magazijn. Dit stelt ons in staat om met de grootste zorg te leveren en snelle bezorging te garanderen. Alsook selecteer ik zorgvuldig mijn leveranciers zodat de leveringen steeds kwalitatief uitgevoerd worden.

Ik begrijp dat de manier waarop we jouw bestelling afleveren belangrijk is. Daarom streef ik ernaar om je bestelling met de grootste zorgvuldigheid persoonlijk te behandelen.

Bedankt voor het bezoeken van Computer Part Shop We waarderen je vertrouwen in ons en hopen dat je een geweldige winkelervaring hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp nodig hebt.

 

Compatibiliteit

Wil je zeker weten of de gekozen onderdelen compatibel zijn met jouw laptop of computer? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik bied graag deskundig advies en assisteer je bij het vinden van de perfecte match voor jouw systeem.

Game- en Wifi-Optimalisatie

Bij Computer Part Shop begrijp ik dat gamers en liefhebbers van snelle, betrouwbare wifi-verbindingen specifieke eisen hebben. Mijn producten zijn niet alleen geselecteerd op kwaliteit, maar ook op hun vermogen om jouw game-ervaring te verbeteren en je wifi-verbinding te optimaliseren. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over hoe onze producten jouw gaming of wifi-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ik geloof in persoonlijke service en streef ernaar om jouw vragen met zorg en toewijding te beantwoorden. Jouw tevredenheid staat bij mij voorop.